آشنای با بهترین ارقام نهال هلو در ایران

0

بهترین ارقام نهال هلو برای هر منطقه بسته.به شرایط آب و هوایی می.تواند متفاوت باشد. هلو، میوه ای است که در مناطق گرمسیری.هر دو نیم کره یافت می‌ شود.

بهترین ارقام نهال هلو

این میوه‌ خوشمزه.به صورت تازه، همراه با صبحانه، پخته به.صورت دسر، مربا، پای، مارمالاد، آبمیوه و در بسیاری از .و شرینی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. هلو غنی از ویتامین A است. منشأ.این میوه از کشور چین است که بعداً به نقاط.مختلف جهان منتقل شد.

گوشت این میوه به رنگ سفید، کرم.است و هسته‌ای با پوست سخت در.میان آن وجود دارد که در برخی انواع هلو به راحتی از گوشت جدا شده.و برخی دیگر به سختی چسبیده ‌اند. پوست هلوی رسیده.ضعیف و کرک ‌دار است.

 بهترین ارقام نهال هلو

بیوگرافی بهترین ارقام نهال هلو

از لحاظ ظاهر، طعم، بافت گوشت میوه، نحوه‌ی اتصال.گوشت و هسته، این میوه‌ ها با هم تفاوت ‌هایی دارند. اما برای انتخاب بهترین ارقام نهال هلو لازم است به.کاربرد آن توجه نمود.

برای مثال هلویی که بافت سفت .تری دارد برای پختن مناسب‌.تر است و هلویی که ظاهر زیبایی داشته.باشد مناسب پذیرایی است.

نهال هلو نسبت به سایر میوه‌ها.عمر کوتاهی دارد. در برخی مناطق، باغات بعد از ۸ تا ۱۰ سال.مجدد کاشته می‌شوند. در برخی مناطق دیگری بسته به.میزان مقاومت درختان در برابر.آفات و آب و هوا ممکن است به.مدت ۲۰ تا ۲۵ سال نیز دوام داشته باشند.

درختان هلو در برابر.سرما تحمل زیادی ندارند به این معنا که.در دمای ۲۳- تا ۲۶- دوام نخواهند آورد. از طرفی، در مناطقی که زمستان‌ های.معتدلی دارند نیز رشد خوبی نخواهند داشت. بیشتر واریته‌ها برای دوره خواب.سالانه به سرمای زمستان نیاز دارند.

بهترین ارقام نهال هلو در ایران

هزاران نوع هلو در جهان تولید می‌ شود. انواع گوشت زرد و گوشت سفید و در مناطق مختلف جهان بسته به سلیقه‌ی مردم مصرف می‌شوند. در ایران نیز انواع مختلفی از بهترین ارقام نهال هلو کاشته و مصرف می‌شوند. از جمله ‌ی آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • زعفرانی
  • سرخابی
  • انجیری
  • کاردی
  • هسته جدا
  • آبرتا
  • پلنگی

هلو در ایران بیشتر به صورت خام و برای پذیرایی مورد استفاده قرار می‌گیرد پس باید در هنگام انتخاب بهترین نژاد نهال هلو؛ توجه داشت که میوه ‌های با ظاهر و دلچسب‌ تر می‌توانند گزینه‌های مناسب‌تری باشند.

هلو زعفرانی

همان طور که از اسم آن مشخص است، گوشت این میوه به رنگ زرد زعفرانی است. اندازه‌ی این میوه‌ درشت و پوست و هسته‌ی آن به سادگی از گوشت جدا می‌شود.

هلو زعفرانی از انواع محبوب هلوست که بصورت خام و پخته مورد استفاده قرار می‌گیرد. این هلو بسیار متداول و محبوب است بطوری که شاید بتوان آن را بهترین هلو، برای فروش دانست.

هلو زعفرانی، یکی از بهترین ارقام نهال هلو و یکی از انواع پرطرفدار هلو نزد باغداران است. گلدهی این seedling، بالاست و زودرس است.

از اواخر فروردین گلدهی این درخت آغاز شده و تا اواخر خرداد و تیر میوه‌ها قابل چیدن خواهند بود. عمر این درخت در حدود ۱۰ سال بوده و از سال دوم قادر به باردهی است. زمان مناسب برای آبیاری این درخت ۱۰ لیتر در هفته است.

هلو سرخابی

این نوع هلو یکی از بهترین ارقام نهال هلو  است و دارای پوست ضخیم‌تر و به رنگ سرخابی یا صورتی پررنگ می باشد و شکل میوه نیز تقریباً گرد است. گوشت این میوه نیز قرمز رنگ است.

باردهی این درخت بالاست و از سال دوم شروع به باردهی می‌کند. برداشت میوه در اواسط تابستان امکان پذیر است و نیاز به ۴۰۰ تا ۱۰۰۰ ساعت استراحت در دمای زیر ۷ درجه سانتی‌گراد دارد.

باردهی حداکثری این درخت تا ۷ سال است و پس از آن به تدریج باردهی کاهش می‌یابد. مقاومت این درخت به گرما بالاست و در تابستان ماندگار است.

هلو انجیری

این نوع هلو نسبت به سایر انواع هلو ظاهر کاملاً متفاوتی دارد. شکل هلو انجیری، بشقابی است و رنگ آن ترکیبی از زرد، نارنجی و سرخابی است. سطح پوست هلو انجیری پوشیده از کرک و مزه‌ی آن شیرین‌تر از سایر انواع هلوست.

این نوع The best peach seedlings، بسیار پربار است. میوه‌ی آن در انتهای بهار تا اواخر تابستان قابل برداشت است. این گونه‌ی هلو برای رشد نیاز به آب بیشتری دارد و در فصول گرم لازم است آبیاری آن را تا ۲ بار در هفته افزایش دهید.

این درخت در آب و هوای سردسیری بازدهی بهتری خواهد داشت. شاخه و برگ این درخت زیاد است و نیاز به هرس کردن در فواصل حداقل یکساله دارد.

هلو کاردی یکی از بهترین ارقام نهال هلو

این نوع هلو از انواع محبوب هلو در ایران است که به طور گسترده در مصارف خوراکی، تولید آبمیوه، مربا و کمپوت مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این میوه کرک یکنواخت و مخملی داشته و رنگ آن قرمز است و از عطر و طعم قوی برخوردار است. این هلو معمولاً درمناطق معتدل جنوب آسیا کشت می‌شود و برداشت آن اواخر خرداد و اوایل تیرماه انجام می‌گردد.

این هلو نسبت به ارقام دیگر، باردهی کمتری دارد و تحمل آب و هوایی آن در سرما و گرمای شدید، کم است. این نهال به روزانه ۲۵ تا ۳۰ لیتر آب برای رشد نیاز دارد. ارتفاع این درخت بین ۳ تا ۴ متر خواهد بود و به صورت گسترده رشد می‌کنند.

میزان سرمای مورد نیاز برای این درخت در حدود ۱۰۰۰ تا ۱۶۰۰ ساعت برای دوره ی خواب است.

هلو هسته جدا

بهترین نهال هلوی هسته جدا؛ از انواع هلو زعفرانی است. همانگونه که از نام آن مشخص است، ویژگی بسیار خاص به فرد این هلو جدا شدن آسان هسته از گوشت میوه است.

به دلیل همین ویژگی و سفت‌تر بودن بافت گوشت میوه، این نوع هلو برای مصارف شیرنی پزی و کنسروها مورد توجه قرار گرفته است.

سایر مطالب:

فیتوفترا و پوسیدگی ریشه هلو

بیماری پیچیدگی برگ (لب شتری) درخت هلو

هلو آلبرتا

خاستگاه این نوع هلو کشور آمریکاست. از دیدگاه نظری تشبیه مناسبی به هلوی زعفرانی دارد اما تفاوت‌هایی بین آن‌ها وجود دارد. رنگ این هلو قرمز و نارنجی است و طعم شیرینی دارد. بافت گوشت میوه نیز نرم است.

این نهال در مقایسه با سایر انواع دارای مقاومت بیشتری نسبت به سرماست. با این حال این درخت در مناطق معتدل بهتر رشد می‌کند.

این نوع هلو نسبت به سایر انواع کمی دیررس‌تر است و در مرداد ماه قابل برداشت است. آبیاری این درخت باید دو بار در هفته انجام شود.

هلو پلنگی

هلوهای پلنگی از انوع هلو های انجیری هستند که به دلیل ظاهر لکه‌دارش با این نام شناخته می‌شود. رنگ این هلو زرد همراه با لکه‌هایی به رنگ نارنجی یا قهوه ایست. خاستگاه این بهترین نهال هلو، کشور چین است. طعم این هلو شیرین و گوشت آن سفید رنگ است.

تحمل سرمای این درخت پایین است و در محیط‌های خشک نیز نمی‌تواند رشد کند. این گیاه به حدود ۱۰ لیتر آب در هفته نیاز دارد. ارتفاع متداول درخت در حدود ۴ تا ۷ متر است و برداشت محصول آن در اواخر تابستان انجام می‌شود.

نهال این میوه از سال دوم شروع به باردهی می‌کند.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما ( اینجا کلیک کنید )